Simo Häyhä - kunniakilpi

Ruokolahden Reserviupseerikerho sai Simo Häyhän syntymäpäivillä ehdotuksen käydä Kollaalla hänen taisteluasemissaan. Vuoden 2000 syksyllä kerhon neljän miehen partio suoritti tehtävän. Paikka löytyi helposti Simon antaman luonnospiirroksen avulla ja sieltä tuotiin hänen ampumien patruunoiden hylsyjä. Simon kanssa suunniteltiin perustaa rahasto, jolla tuetaan sotilaallista tarkka-ammuntaa.

Kerho suunnitteli kilven, jota myymällä tätä Simo Häyhä rahastoa alettiin kartuttaa. Kilvet valmistettiin mäntypuusta, jonka yläreunassa on Simon kiväärin etutähtäimen profiili. Lisäksi siihen on kiinnitetty Simon taisteluasemassaan ampuman patruunan hylsy, jonka alla olevassa messinkilaatassa on tarkempia tietoja.

Kerho myy Simo Häyhä - kunniakilpiä vähintään 100 euron hintaan. Myös suuremman summan voi lahjoittaa. Kaikki tuotto menee tämän rahaston hyväksi.

Jos voit tukea Simon muistoa ja maanpuolustusta, ota yhteyttä Ruokolahden Reserviupseerikerhoon, ja hanki arvokas kilpi taustayhteisöllesi tai itsellesi.

Yhteydenotot:
Simo Siitonen, 0505373449
simo.siitonen@fronet.fi

Maksutiedot:

Saaja: Ruokolahden Reserviupseerikerho r.y. / Simo Häyhän rahasto
IBAN: FI62 4108 2920 0172 32
BIC: HELSFIHHRuokolahden reserviupseerikerho on kiitollinen kaikesta tuesta!

      kilpi.jpg